H EZVIZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την επιτήρηση βίντεο και τις έξυπνες λύσεις οικιακής χρήσης.

Οι μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών στο σπίτι και στο περιβάλλον μικρών επιχειρήσεων οδηγούν στη δυναμική ανάπτυξη των λύσεων βιντεοεπιτήρησης και smart home.Οι χρήστες πλέον δίνουν αξία στην επίπλωση των σπιτιών τους με έξυπνο σύστημα φωτισμού, θέρμανσης, παρακολούθησης βίντεο και συναγερμού. Αυτές οι τάσεις λοιπόν αποδεικνύουν ότι οι λύσεις της EZVIZ ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες των πελατών. Η EZVIZ είναι η νέα επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου Hikvision, του μεγαλύτερου κατασκευαστή κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης παγκοσμίως. Η EZVIZ βασίστηκε στην τεχνογνωσία της Hikvsion. Η EZVIZ μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών δημιουργεί τρόπους για τη σύνδεση του χρήστη οπτικά και ουσιαστικά με τα σπίτια και την επαγγελματική ζωή. Ο κύριος στόχος και λόγος ύπαρξης της EZVIZ είναι να εξασφαλίσει την ασφάλεια, την ευκολία και την άνετη διαβίσωση των χρηστών.

Η κύρια σειρά προϊόντων στο χαρτοφυλάκιo της EZVIZ είναι οι κάμερες βιντεοεπιτηρήσης. Η γραμμή περιλαμβάνει κάμερες 720p και 1080p, Wi-Fi, ενσύρματες και PoE εκδόσεις. Ορισμένα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των χρηστών, παρακολουθώντας τα παιδιά ενώ κοιμούνται και παραμένουν σε επαφή μαζί με τους αγαπημένους τους, ενώ αυτοί ταξιδεύουν ή γενικότερα είναι μακριά από το σπίτι. Αυτές οι κάμερες Wi-Fi επιτρέπουν ακόμα την αμφίδρομη επικοινωνία ήχου με μια προεπισκόπηση της εικόνας της κάμερας στην οθόνη του smartphone. Παράλληλα,  σε περίπτωση που η κάμερα ανιχνεύσει κινήσεις, οι χρήστες θα λάβουν ειδοποίηση στο κινητό τους. Όλες οι κάμερες είναι εξοπλισμένες με υποδοχές micro SD για τοπική καταγραφή και υπέρυθρους ακτινοβολείς πολλαπλών μέτρων για νυχτερινή παρακολούθηση. Τα μοντέλα που διαθέτουν μαγνητική βάση όπως το MiniPlus σε συνδυασμό με την ευρεία γωνία προβολής των 115 μοιρών, δίνουν στο χρήστη μεγάλη πιθανότητα και ευελιξία ως προς το πού να τοποθετήσει την κάμερα και να δει ολόκληρο το δωμάτιο. Όχι μόνο αυτό, τα προϊόντα της EZVIZ έχουν και χαρακτηριστικά WDR και το μηχανικό υπέρυθρο φίλτρο.

Στο χαρτοφυλάκιo προϊόντων της EZVIZ, μπορείτε επίσης να βρείτε μοντέλα κατάλληλα για επαγγελματικές λύσεις, η bullet C3S κάμερα και η vandal-proof C4S αποτελούν άριστα παραδείγματα αυτής της σειράς. Αυτές οι δύο κάμερες παράγουν ροή 25cl/s σε ανάλυση 1920×1080 και βγαίνουν τόσο σε Wi-Fi έκδοση όσο και σε ενσύρματη και PoE. Τα υπέρυθρα θερμαντικά σώματα με διακύμανση έως και 30 μέτρα, η τάξη στεγανότητας IP66 και το εύρος θερμοκρασίας υγρασίας από -30C έως 60C επιτρέπουν τη χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα, η κάμερα C4S έχει αντοχή στην κρούση ΙΚ10.

Τα πλάνα της κάμερας μπορούν να καταγραφούν με πολλούς τρόπους. Μπορούν να καταγραφούν τοπικά σε μια κάρτα microSD με μέγιστη χωρητικότητα 128GB ή με συσκευές καταγραφής X3C. To  καταγραφικό EZVIZ X3C είναι μια συσκευή εγγραφής ασύρματου δικτύου που υποστηρίζει έως και 8 ενσύρματες ή ασύρματες κάμερες EZVIZ. Έχει 4 θύρες intranet για τη σύνδεση ενσύρματων καμερών και είναι γνωστό λόγω της 2πλης ζώνης Wi-Fi: 2,4GHz και 5GHz. Αυτό το DVR υποστηρίζει έναν σκληρό δίσκο 3,5» με μέγιστη χωρητικότητα 6ΤΒ. Τα αρχεία καταγραφής συμβάντων μπορούν να προβληθούν από την εφαρμογή σε ένα κελί ή έναν υπολογιστή.

Η εγκατάσταση των καμερών είναι πολύ απλή και μπορεί να επιτευχθεί σε 3 μόνο βήματα. Οι χρήστες απλώς θα  κατεβάσουν την εφαρμογή EZVIZ για κινητά στο smartphone τους, θα εγγραφούν, θα δημιουργήσουν λογαριασμό και αμέσως μετά θ σαρώσουν τον σειριακό αριθμό του προϊόντος που αγόρασαν.

Μπορούν να παρακολουθούν μέχρι και 4 κάμερες ταυτόχρονα. Σε περίπτωση ανησυχητικού συμβάντος, είναι δυνατό να αποθηκεύσουν μια εικόνα ή ένα βίντεο στο κινητό τους. Η εφαρμογή τους επιτρέπει επίσης να κάνουν ζουμ και να ρυθμίσουν τις περιστροφικές κάμερες. Επισημαίνεται και μια πολύ σημαντική πτυχή της ιδιωτικής ζωής, καθώς όλες οι κάμερες έχουν λειτουργία ιδιωτικότητας που εκκινείτε από την εφαρμογή που έχουν στο κινητό τους και έτσι θα σταματήσει η ηχογράφηση ήχου και βίντεο, αλλά θα απενεργοποιηθεί και η ζωντανή προεπισκόπηση. Επιπλέον, το λογισμικό PC EZVIZ Studio επιτρέπει να βλέπουν εικόνες έως και 25 καμερών και επίσης να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Η EZVIZ συμπληρώνεται από το Internet Alarm Hub μαζί με μια σειρά αισθητήρων, η οποία είναι ένας ασύρματος διανομέας που υποστηρίζει έως και 32 αισθητήρες. Το A1 επικοινωνεί με τους αισθητήρες στη ζώνη 868MHz και η περαιτέρω επικοινωνία γίνεται μέσω Wi-Fi. Όταν χρησιμοποιούνται αισθητήρες PIR, πλημμύρας ή ανοίγματος – κλεισίματος πόρτας ο χρήστης λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Αυτές οι πληροφορίες αποστέλλονται αμέσως στην εφαρμογή για κινητά και ο χρήστης μπορεί να το επιβεβαιώσει μέσω της εικόνας της κάμερας. Η εφαρμογή του επιτρέπει επίσης να συσχετίσει έναν συγκεκριμένο αισθητήρα με την κάμερα και όταν εγκαθιστά μια κάρτα microSD στην κάμερα, η ειδοποίηση συμβάντος θα περιλαμβάνει επίσης ένα σύντομο βίντεο για την επαλήθευση του συμβάντος (συμπεριλαμβανομένου του βίντεο προειδοποίησης). Ο αισθητήρας που έχει ρυθμιστεί με το ασύρματο διανομέα A1 είναι το επόμενο βήμα της EZVIZ για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λύσης Smart Home. Η EZVIZ έδωσε επίσης μεγάλη έμφαση στα θέματα ασφάλειας.

Οι λύσεις smart home είναι σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στις οποίες επικεντρώνονται πολλοί κατασκευαστές παγκοσμίως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η EZVIZ, η οποία παρά την προέλευσή της, δεν θα σταματήσει αποκλειστικά στον τομέα της παρακολούθησης και της ασφάλειας και σύντομα θα προσφέρει εξαρτήματα αυτοματισμού, όπως φωτισμό και ηλεκτρικό έλεγχο και βιντεοφωνικές ενδοεπικοινωνίες, για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα. Φαίνεται αναπόφευκτο ότι η ανάπτυξη της έξυπνης εγχώριας αγοράς δεν θα έχει αντίκτυπο στο τμήμα SMB / SOHO / Residential. Αυτό είναι σίγουρα μια νέα πρόκληση, καθώς ανοίγει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης τόσο για τις εταιρείες εγκατάστασης όσο και για τους διανομείς συστημάτων ασφαλείας. Η απόφαση να εισέλθει σε πώληση ή εγκατάσταση δεν είναι εύκολη, απαιτεί ανάπτυξη ικανότητας σε νέους τομείς και μάθηση σχετικά με τη λειτουργία της νέας αγοράς, αλλά μπορεί να αποφέρει απτά οφέλη στο μέλλον. Από την άλλη μεριά, τα έξυπνα σπίτια είναι εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο WIFI, οπότε οι εγκαταστάτες της εταιρείας ασφάλειας θα επωφεληθούν σίγουρα από τις διαθέσιμες ευκαιρίες.